Over ons

Wie zijn wij?

In zomer 2016 wordt Delight opgericht. Op dat moment bestaand uit Lisanne, Bart, Matthijs en Maartje. In de zomer van 2021 besluit Maartje Delight te verlaten en vinden we in Ruben een waardige opvolger.

Wij zijn in verschillende formaties te boeken. Een rustige setting met alleen zang en piano, een trio tot een volledige band. Eventueel hebben we in ons netwerk meerdere muzikanten waarmee we onze band kunnen aanvullen (indien gewenst).

We spelen allerlei stijlen. Van opwekking tot liederen uit het liedboek. Van pop tot jazz. Van feestmuziek tot rustige ballads.

De afgelopen jaren hebben we in veel verschillende settings mogen spelen. Bijvoorbeeld de opening van het Windkrachthuis, Jeugd- en gezinsdiensten in verschillende gemeentes, de jaarlijkse top 2000 dienst en de medewerking aan bijvoorbeeld de kerstviering. Daarnaast zorgen we bij de jaarlijkse tuinendagen voor een muzikaal intermezzo tijdens het kerkcafé. Tevens hebben we ervaring met verjaardagen, feestjes en andere partijen.

Tevens kunnen wij uw bruiloftsceremonie of receptie voorzien van muziek in allerlei verschillende formaties en stijlen.

Onze grote doel is andere mensen blij maken met onze muziek. En op het moment dat we dit in kerkdiensten doen dit te doen om onze God groot te maken.

Voor meer informatie / contactgegevens kijkt u onder het kopje “contact”